Hoefslagkering

Zoekt u houten hoefslagplanken voor uw rijbak? Kies voor de kwaliteit, snelle levering en service van Hekwerk en omheiningen!
Een hoefslagkering is essentieel om al het zand in uw rijbak te houden. De houten hoefslagkering die wij leveren, past bij iedere rijbak. Heeft u een traditionele bak, een longeerpiste of een paddock? Wij zorgen voor een hoefslagkering op maat! Dat betekent dat we de houten planken exact zagen in de door u aangegeven afmetingen. Vervolgens leveren we ze persoonlijk aan uw deur af. Ook de complete plaatsing van a tot z kunt u aan ons over laten.

Als u een hoefslagkering installeert, zorgt u er voor dat uw rijbak voortaan veel gemakkelijker te onderhouden is. En dat komt het welzijn van uw paarden en ruiters weer ten goede! Daarnaast wint de bak aan stevigheid.

In ons assortiment hebben we planken van 500 en 600 cm. Het hout is gecreosoteerd, oftewel extra duurzaam. De planken zijn, onder hoge druk en vacuüm, geïmpregneerd met creosootolie. Het hout is hierdoor bestand tegen schimmel en rot. U kunt ook kiezen voor Celfix® of Ultrafix, oftewel duurzaamheidsklasse 1. Beide namen staan garant voor een uitermate lange levensduur en zijn een uitstekend alternatief voor tropisch hardhout.