Persoons- en voertuigbeveiliging

Zoekt u naar oplossingen op het gebied van persoons- en voertuigbeveiliging? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een veiligheidslijst, een detectielus of een fotocel. Op die manier kunt u de toegang regelen, om te voorkomen dat ongewenste gasten toegang krijgen tot een bepaald terrein of tot uw woning. Daarnaast kunt u gebruik maken van een video-intercom om direct zelf te zien wie er aanbelt en of u de poort wil laten openen voor deze persoon.

Slot en persoons- en voertuigbeveiliging

Uiteraard zorgt het slot voor de beste persoons- en voertuigbeveiliging. Een goede keuze hiervoor is een elektromechanisch slot, bijvoorbeeld wanneer de draaipoort veel last heeft van wind. Het slot zal automatisch ontgrendelen op het moment dat u de poort wenst te openen.

 

Veiligheidslijst: Het inductief overdrachtsysteem t.b.v. de veiligheidslijst zorgt voor de overbrenging van de pulsen van de veiligheidslijst naar de besturing. Waardoor bij aanraking van de veiligheidlijst de poort direct terug gestuurd wordt. Dit voorkomt beknelling op plaatsen waar hier toe de kans bestaat.

Detectielus: Detectielussen zorgen er voor dat wanneer er een voertuig op een lus staat de poort niet dicht gaat. Als de sluitende beweging al is ingezet zal de poort weer open gaan als de lus alsnog een voertuig detecteert.

Fotocel: Een poort die open draait of schuift moet meestal snel weer dicht. Intelligente fotocellen besturen en regelen dit. Aan beide zijde van de doorgang wordt een infraroodcel geplaatst. Door onderbreking van de onzichtbare infrarood straal voorkomt deze besturing voortijdig dichtgaan of stopt het de sluitende beweging. Bovendien sluit het ongelukken vrijwel uit.

Video-intercom: Om een optimale veiligheid in uw woon- of werkomgeving te creëren kan uw situatie worden uitgerust met een video-intercom. Bij het bellentableau van de poort zal een camera worden ingebouwd zodat u niet alleen met een bezoeker kunt spreken, maar ook kunt zien wie er bij u aanbelt.

Elektromechanisch slot: Heeft uw draaipoort veel last van wind of wilt u uw poort extra beveiligen in gesloten positie, dan houdt het universele elektromechanische slot uw poort automatisch gesloten. Op het moment dat de poort open gestuurd wordt, zal deze zich automatisch ontgrendelen.