GSM module

Wilt u uw slagboom, hekwerk, parkeerbeugel of voordeur op een eenvoudige manier bedienen, met behulp van uw mobiele telefoon? Maak dan gebruik van een GSM module. Uiteraard kunt u ook een inzinkbare paal op die manier bedienen, zodat u toegang kunt verkrijgen tot bijvoorbeeld uw woning of een bedrijfspand. Het is voldoende om het nummer van de SIM-kaart van de module te bellen, om de toegang te openen en naar binnen te kunnen.

GSM module op afstand

Het is mogelijk om de GSM module te gebruiken op het moment dat u voor het hek of de poort staat, maar u kunt hier ook op afstand gebruik van maken. Daarnaast is het mogelijk om meerdere gebruikers te registreren die met deze GSM module de toegang kunnen bedienen.

 

Technische specificatie

Technische eigenschappen

Bekijk hier de technische eigenschappen

Geen belkosten

De Matic XR afstandbediening werkt door middel van nummerherkenning, hierdoor neemt de unit niet op maar verbreekt zelf de verbinding en stuurt de poort, slagboom of garagedeur open.

Pincode beveiligd

De XR afstandsbediening zijn beveiligd door middel van een pincode. Hierdoor kunt alleen u nieuwe nummers (gebruikers) aan de unit toevoegen. Zelfs als uw eigen mobiel is gestolen kunt u door middel van de pincode het oude nummer verwijderen. Iemand toevoegen

Snel even iemand toevoegen of weer verwijderen.

Dat kan eenvoudig door een SMS te sturen of via de (optionele) software. En uiteraard is het mogelijk om te controleren welke tijd die persoon ook daadwerkelijk ervan gebruik heeft gemaakt.

  • De Matic XR afstandbedieningen werken met een gewone SIM kaart. U kunt gebruik maken van ieder gewone abonement of prepaid kaart. Omdat de units de oproep niet opnemen betaald u niets. Hoe vaak u de toegang ook open doet.
  • Er kunnen in totaal tot wel 2000 gebruikers in de Matic GSM afstandbediening opgeslagen worden. Waarvan zelfs 400 gekoppeld kunnen worden aan een datum, dag en tijd. Hierdoor is het mogelijk bepaalde mensen alleen op bepaalde dagen toegang te verlenen. Daarnaast is het zelfs mogelijk een sms te krijgen indien een bepaalde gebruiker toegang heeft gekregen (alleen bij de XR+
  • De Matic XR serie zijn professionele GSM afstandbedieningen van de allernieuwste Qaud band generatie. De afstandbedieningen worden zeer compleet geleverd met 220V-12V adapter, haakse korte antenne en een antenne met magneetvoet en aansluitkabel met stekkerverbinding.