Standalone kaartleessysteem M1000/2000

Een Standalone kaartleessysteem M1000/2000 is een functioneel kaartleessysteem dat op verschillende manieren gebruikt kant worden. U kunt het systeem inzetten om te bepalen wie er toegang krijgt tot uw terrein of pand. Daarnaast kan het Standalone kaartleessysteem M1000/2000 gebruikt worden om bezoekers bepaalde tijd(en) toegang te verstrekken, of deze daarentegen juist tijdelijk te blokkeren.

Systeem naar wens

Het Standalone kaartleessysteem M1000/2000 kan volledig naar wens ingesteld worden. Er kunnen bijvoorbeeld  meer dan 2.000 gebruikers ingeprogrammeerd worden met een Standalone kaartleessysteem M1000/2000. Hierdoor is dit systeem uitstekend geschikt voor het gebruik binnen een zakelijke toepassing.

 

Technische specificatie

Technische eigenschappen

Bekijk hier de technische eigenschappen

Deze toegangscontrole centrales met 1 of 2 wiegand reader input zijn eenvoudig te programmeren middels de 4 drukknoppen aan de voorzijde van de centrale. Via een fraai LED-display kan de status van het systeem worden afgelezen. Tevens is het mogelijk om via de drukknoppen de instellingen aan te passen en een wachtwoord in te stellen. Hierdoor beheerd enkel u wie er toegang kan krijgen tot het terrein. De compacte proximity reader is volledig ingegoten in een behuizing IP67 en is voorzien van een tweekleurig LED inclusief buzzer. Deze reader zal een leesafstand behalen van
3 tot 6 cm. Waardoor controle vanuit een voertuig in combinatie met eventueel een fraaie toegangszuil een perfecte oplossing is voor uw beveiligingsplan.

Ontzorgen

  • Ontstraten en herstraten
  • Bekabeling ten behoeven van de elektra componenten
  • Sturingen, bedieningen e.d.
  • Toegangszuilen