Uitgebreide kaartleessystemen MT4000/10000

Het uitgebreide kaartleessysteem MT4000/10000 is uitstekend geschikt op het moment dat u zoekt naar een professionele toepassing om de toegang tot een bepaald terrein te reguleren. Dit systeem is een meer uitgebreide versie dan het standalone kaartleessysteem. Met beide systemen kunt u zelf bepalen wie er toegang krijgen tot het terrein of tijdens welke periode dit het geval is en kan het systeem volledig naar uw persoonlijke voorkeuren samengesteld worden. Bij het uitgebreide kaartleessysteem MT4000/10000 maakt de geavanceerde elektronica het verschil.

Geavanceerde elektronica

Het uitgebreide kaartleessysteem MT4000/10000 is voorzien van geavanceerde elektronica waarmee zowel de controle, de registratie en de tijdsperiode vastgelegd kunnen worden, net als bijvoorbeeld het database beheer. Het systeem kan worden gekoppeld aan de computer zodat de gebeurtenissen daarop zichtbaar kunnen worden gemaakt.

 

Technische specificatie

Technische eigenschappen

Bekijk hier de technische eigenschappen

Deze toegangscontrole centrales zijn in staat is om tot 10.000 gebruikers en 16.000 events off-line te beheren. Op de centrales kunnen maximaal 4 readers worden aangesloten en omdat de centrale 4 onafhankelijke relaisuitgangen heeft, kan met 1 centrale 4 deuren of poorten aangestuurd worden. Doordat de centrales eenvoudig aan elkaar te koppelen zijn heeft dit systeem eindeloze mogelijkheden. De centrales kunnen worden geprogrammeerd via het SWAMIGO software managementpakket. Hierdoor is het onder andere mogelijk om:

  • Toekennen van tijdsperiodes
  • Beheer van het aantal toegangen
  • Tijdelijke toegang met een badge

De compacte proximity reader is volledig ingegoten in een behuizing IP67 en is voorzien van een tweekleurig LED inclusief buzzer. Deze reader zal een leesafstand behalen van 3 tot 6 cm. Waardoor controle vanuit een voertuig in combinatie met eventueel een fraaie toegangszuil een perfecte oplossing is voor uw beveiligingsplan.

Ontzorgen

  • Ontstraten en herstraten
  • Bekabeling ten behoeven van de elektra componenten
  • Sturingen, bedieningen e.d.
  • Toegangszuilen