Schuifpoorten aluminium Aluette

De schuifpoorten aluminium Aluette zijn ontworpen met oog voor detail, al zit dat de functionaliteit op geen enkele manier in de weg. U kunt het ontwerp van de schuifpoort combineren met een moderne inrichting van de tuin of een terrein, terwijl het hekwerk aan de andere kant ook niet misstaat in combinatie met een meer klassieke vormgeving.

Afstandsbediening voor de schuifpoorten aluminium Aluette

U kunt de schuifpoorten aluminium Aluette eenvoudig bedienen met behulp van een afstandsbediening, in combinatie met een motor en een sturingskast. Dit betekent dat u hier nauwelijks omkijken naar heeft, terwijl het hekwerk alleen hen toegang biedt die ook daadwerkelijk de bevoegdheid hebben om op het terrein te komen, of die tot uw gewenste gasten behoren.

Loading...

 

Technische specificatie

Matentabel

Bekijk hier de matentabel

Maatvoering

Vermelde maten zijn standaardmaten. Op aanvraag is een afwijkende maatvoering mogelijk.

Constructie

Voorzien van geëxtrudeerde aluminiumprofielen onderbalk met een kokerprofiel van 210/128/3 mm dat bovenaan is afgeschuind. Kopstijl: 50/55/2 mm, Bovenligger 108/55/3 mm.

Vulling

Vierkante spijlen 26/26/1.6 mm Lamellenvulling 80/25/1.5 mm Optie: Romance spijlen.

Portalen

Voorzien van 1 sluitportaal en 1 geleideportaal, bestaande uit geëxtrudeerde aluminium kokerprofielen 120/140/3 mm op een voetplaat van 275/350/12 mm, die is voorzien van slobgaten met een doorsnee van 16 mm voor bevestiging op betonfundatie.

Opties

Sleutelschakelaar, codeklavier, fotocel, intercom, afstandsbediening, betonplaat. Wijzigingen voorbehouden.

Coating

Na het voorbehandelen wordt na het elektrostatisch spuiten met poeder op basis van polyester de poort in een over op 200 graden verwarmd tot polymerisatie van het poeder optreedt. Het resultaat hiervan is een harde, glanzende laag van minimum van 60 micrometer dik.

Kleur

groen (ral 6009) en zwart (ral 9005). Andere kleuren op aanvraag.

Fundering

Er zijn 3 mogelijkheden: monteurs storten ca. 1 week vóór de montage van de poort de fundatie, derden storten de fundatie op basis van een compleet en duidelijk fundatieplan dat door ons is vervaardigd of d.m.v. een Prefab beton fundering.

Automatisering

Voeding: 240V / 5 A monofasig met omvorming naar 24V via ingebouwde transformator. Motor: gelijkstroommotor 24V 5 Nm met wormwiel en wrijvingswiel (diameter 84 mm). Sturingsplaat met aansluitmogelijkheden voor diverse elektratoebehoren. Vergrendeling: door 24V DC elektromagneet (150 kg trekkracht) standaard ingebouwde afstandbediening (zender en ontvanger).