Schuifpoorten aluminium Cratos

De schuifpoorten aluminium Cratos combineren veiligheid, sterkte en duurzaamheid; drie belangrijke pijlers van een goede schuifpoort. De poorten zijn gemaakt van staal en kennen een beperkt gewicht, mede dankzij het gebruik van corrosiebestendig aluminium. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het onderhoudsarm is.

Doorgangen van 9 – 18 meter

U kunt met de schuifpoorten aluminium Cratos eenvoudig zorgen voor een doorgang tot 9 meter, met een enkel exemplaar. Zoekt u naar een doorgang tot 18 meter? Maak dan gebruik van een dubbele poort. We kunnen de schuifpoorten aluminium Cratos uitvoeren in de breedte die u wenst, zodat u voor een brede doorgang kunt zorgen waar u gemakkelijk doorheen kunt gaan.

Loading...

 

Technische specificatie

Matentabel

Bekijk hier de matentabel

Poortvleugel

De cratos is opgebouwd uit verschillende elementen, die op de onderbalk van geëxtrudeerd aluminium profiel 235×194 mm x 3 tot 5,5 mm wanddikte worden gemonteerd. Aan de bovenzijde is het element afgewerkt met een aluminium profiel 133×53 mm x 3 tot 5,5 mm wanddikte. De vrije doorgang kan variëren van 4,0 mtr tot 9,0 mtr. Bij dubbele uitvoering tot maximaal 18 mtr. Aan de achterzijde van de poort is een diagonale trekstang gemonteerd met spanwartel.

Uitvoering

Vesta: Ronde spijlen en vanaf 1500 mm hoog een puntenkam. Orion: Doorstekende ronde spijlen en vanaf 1500 mm hoog 45° afgeschuind. Minerva: Dubbelstaafmatvulling en vanaf 1500 mm hoog een puntenkam. (Andere uitvoeringen op aanvraag).

Portalen

De Cratos poort is voorzien van 1 stuks eenzijdig geleidingsportaal en 1 stuks sluitportaal 120×120 mm. Ieder portaal is 200 mm verlengd en voorzien van montage en kabelgat(en). De compleet elektrisch uitgevoerde Cratos is voorzien van 1 stuks eenzijdig geleidingsconsole, 400 mm breed x 200 mm diep, Alle automatisatie-onderdelen worden gecentraliseerd in de console die d.m.v. een onderste deurplaat toegankelijk is.

Kleurstellingen

Geleiding

Het schuifpaneel geleidt over de geleidingstrein die gemonteerd is aan het geleidingsportaal met geleidingswielen uit kunststof. De bovengeleiding is ook voorzien van kunststof wielen die door de aluminium geleider lopen.

Handbediend

Poort is voorzien van een Locinox slot compleet met aanslag en dichtwaaibeveiliging. Elektrisch Poort is elektrisch voorbereid en voorzien van motorsteun in hoogte verstelbaar.

Compleet

De poort is standaard geautomatiseerd met ingebouwde borstelloze DC motor 24V. Aan de motor is een dubbele elektrisch: planetaire reductiekast gekoppeld, met zeer hoog rendement. Motor/ reductor is aangebracht in de onderbalk, gemonteerd op de geleidingstrein. Aandrijving via twee wrijvingswielen in de onderbalk. Voeding 240V monofasig en aarding, met omvorming naar 24V AC transformator. Noodopening realiseerbaar door losdraaien noodgrendel onderaan console. Automatisering, stuurkast gemonteerd in console, IP 65 bescherming tegen vocht en schokken. Centrale sturingsprintplaat die alle logica en veiligheden centraliseert. Interfacekaart met aansluitmogelijkheden voor diverse beveiligingstoepassingen. Standaard diverse functies programma beheerbaar zoals automatisch sluiten en voetgangeropening. Uitrusting, knipperlicht (knippert 3 sec. voor openen en tijdens openen). Uitgerust met 1 fotocel op 60 cm hoogte. Druklijst op console. Zachte aan-en uitloop. De Cratos is compleet elektrische uitvoering voldoet aan de eisen EN 13241

Coating

Indien er wordt gekozen voor een coating wordt er een ovengebakken poedercoating aangebracht. Kleuren: RAL 6009 groen (ral 6009) en zwart (ral 9005). Andere kleuren op aanvraag.

Maatvoering

Vermelde maten zijn standaardmaten. Op aanvraag is een afwijkende maatvoering mogelijk