Schuifpoorten op rail RSP

De schuifpoorten op rail RSP zorgt voor een zeer stabiel geheel, dat gemakkelijk over de rails glijdt. Deze schuifpoort heeft een betonnen funderingsbalk, wat de stabiliteit van het geheel enorm ten goede komt en bijdraagt aan de algehele kwaliteit van de schuifpoort. De onderbalkconstructie is rambestendig, waarmee u met de schuifpoorten op rail RSP bovendien kunt zorgen voor een uitstekende mate van veiligheid.

Breedte van de schuifpoorten op rail RSP

U kunt de schuifpoorten op rail RSP uit laten voeren met een breedte van 9 meter (enkel exemplaar) of met een breedte van 18 meter (dubbel exemplaar), afhankelijk van de toepassing die u wenst. U kunt in de beide gevallen rekenen op de uitstekende kwaliteit van Hekwerk en Omheining.

Loading...

 

Technische specificatie

Matentabel

Bekijk hier de matentabel

Maatvoering

Vermelde maten zijn standaardmaten. Op aanvraag is een afwijkende maatvoering mogelijk.

Constructie

Geprofileerde stalen onderbalk met een kokerprofiel 200/100 mm dat bovenaan is afgeschuind. Kaderwerk van stalen kokerprofielen 100/60 mm. Verticale tussenverstevigingen 50/50 mm. Bij VDS/GVDS een scherpe stalen puntenkam vanaf 150 cm hoog. Bij OVDS/AVDS afgeschuinde spijlen onder een hoek van 45° aan de bovenzijde, standaard vanaf 150 cm hoog. Vleugelhoogte: Poorthoogte, -7 cm
grondspeling.

Vulling

VDS: Ronde spijlen h op h 150 mm. Ø22 mm tot 180 cm hoog; Ø26 mm tot 225 cm hoog; Ø 30 bij 250 cm. GVDS: Dubbelstaafmat met verticale draad 1x Ø6 en een horizontale draad 2 x Ø8 OVDS: Doorlopende spijlen h op h 150 mm Ø22 mm tot 180 cm hoog; Ø26 mm tot 225 cm hoog; Ø30 bij 250 cm. AVDS: Spijlen vierkant 25x25x1,5 mm door de bovenligger gevoerd h op h 150 mm. Overhoeks geplaatst 45°

Kleurstellingen

Portalen

Voorzien van 1 sluit- en 1 doorvoerportaal, bestaande uit stalen kokerprofielen van 80/80 mm op een voetplaat, die is voorzien van slobgaten voor bevestiging op de betonfundatie

Coating

De portalen en de poortvleugel kunnen worden voorzien van een polyester poedercoating met een laagdikte van minimaal 80 micrometer. In dat geval worden zij eerst verzinkt en wordt daarna de coatinglaag aangebracht. Deze behandeling heeft twee voordelen: het staal wordt langer beschermd en het uiterlijk wordt representatiever.

Fundering

De fundering wordt ca. 1 week vóór de montage van de poort gestort.

Opties

De onderbalk constructie is voorzien van een wandprofilering waardoor in de zijkanten een gekleurde sier- of reflecterende strip aangebracht kan worden. De poort kan zonder enige aanpassingen worden voorzien van een elektrische bediening door middel van een elektromotor, die tevens kan worden uitgerust met bedieningen, zoals drukknoppen, sleutelschakelaars, en/of een radiografisch systeem. De installatie wordt beveiligd door middel van Elektronische druklijsten, fotocellen en zwaailicht(en).

Hang- en Sluitwerk

De geleideportalen zijn voorzien van 2 horizontale geleidingswielen. Het sluitportaal is voorzien van een sluitstrip. De poortvleugel is voorzien van een hefboomsluiting en een roestvrij cilinderslot met dag- en nachtsluiting, inclusief 3 sleutels.

Behandeling

De portalen en de poortvleugel zijn verzinkt. Het staal is hierdoor beschermd tegen alle weesinvloeden en dus onderhoudsvrij.

Geleiding

Bekijk hier de details.