Schuifpoorten aluminium Terminus

De schuifpoorten aluminium Terminus zijn zeer licht van gewicht. U maakt gebruik van een combinatie van staal en aluminium. Dit betekent dat u kunt rekenen op zeer sterke materialen, terwijl de schuifpoort zich aan de andere kant makkelijk laat bedienen. Bovendien maakt u met de schuifpoorten aluminium Terminus gebruik van een unieke vorm van aandrijving.

Console op de schuifpoorten aluminium Terminus

De schuifpoorten aluminium Terminus zijn voorzien van een speciale console, waarin zich alle automatisering bevindt. Dit betekent dat u de schuifpoort gemakkelijk kunt laten openen en sluiten, zonder dat u daar zelf veel omkijken naar heeft. U kunt uiteraard rekenen op de hoge kwaliteit materialen waar we bij Hekwerk en Omheining standaard mee werken.

Loading...

 

Technische specificatie

Matentabel

Bekijk hier de matentabel

Maatvoering

Vermelde maten zijn standaardmaten. Op aanvraag is een afwijkende maatvoering mogelijk.

Constructie

Voorzien van geëxtrudeerde aluminiumprofielen onderbalk met een kokerprofiel van 204/242 mm., dat bovenaan is afgeschuind. Kopstijl: 60/60/2 mm, Bovenligger 133/53/3 mm. Scherpe stalen puntenkam (35 mm hoog, 3 mm dik) standaard vanaf 150 cm hoog.

Console

Console (staal) Horizontale doorsnede: 400 x 200 mm. voetplaat: 600 x 473 x 10 mm, die is voorzien van slobgaten met een doorsnee van 16 mm voor bevestiging op betonfundatie.

Automatisering

Voeding: 230V / 10 A monofasig met omvorming naar 24V via ingebouwde transformator (130 V A) Motor: gelijkstroommotor 24V x Nm met wormwiel & Planetaire overbrenging, 2 wrijvingswielen, sturingsprint plaat met aansluitmogelijkheden voor diverse elektratoebehoren. Standaard ingebouwde afstandbediening 433 Mhz, rolling code, zender en ontvanger, 2 kanaals functie.
Openingssnelheid meer dan 16 mtr. per min

Coating

Na het voorbehandelen wordt na het elektrostatisch spuiten met poeder op basis van polyester de poort in een oven op 200 graden verwarmd tot polymerisatie van het poeder optreedt. Het resultaat hiervan is een harde, glanzende laag van minimum 60 micrometer dik.

Vulling

Ronde spijlen Ø25 mm h.o.h. 110 mm.

Fundering

Er zijn 2 mogelijkheden: monteurs storten ca. 1 week vóór de montage van de poort de fundatie of derden storten de fundatie op basis van een compleet en duidelijk fundatieplan dat door ons is vervaardigd. Opties: Sleutelschakelaar, codeklavier, fotocel, intercom, GSM module, afstandsbediening, prefab betonblokken, betonplaat.

Geleiding

Het schuifpaneel geleidt over de geleidingstrein die gemonteerd is aan het geleidingsportaal met geleidingswielen uit kunststof. De bovengeleiding is ook voorzien van kunststof wielen die door de aluminium geleider lopen.