Schuifpoorten aluminium Pretorian

De schuifpoorten aluminium Pretorian voldoen aan alle normen op het gebied van functionaliteit en degelijkheid. Deze poort is van RVS, waardoor het gewicht beperkt is en u toch kunt rekenen op zeer degelijk materiaal wat zorgt voor een goede bescherming tegen ongewenste bezoekers op het terrein.

Console voor de automatisering

De schuifpoorten aluminium Pretorian zijn bovendien voorzien van een handige console. Hierin bevindt zich alle automatisering, zodat de schuifpoort automatisch geopend en ook weer gesloten kan worden, zonder dat u daar aanvullende elementen voor nodig heeft. U maakt met de schuifpoorten aluminium Pretorian gebruik van uitstekend materiaal, waar we bij Hekwerk en Omheining standaard mee werken.

Loading...

 

Technische specificatie

Matentabel

Bekijk hier de matentabel

Maatvoering

Vermelde maten zijn standaardmaten. Op aanvraag is een afwijkende maatvoering mogelijk.

Constructie

Voorzien van geëxtrudeerde aluminiumprofielen onderbalk met een kokerprofiel van 297/190 mm (3 tot 8 mm wanddikte) dat bovenaan is afgeschuind. Kopstijl: 60/60/2 mm, Bovenligger 108/55/3 mm. Scherpe stalen puntenkam (35 mm hoog, 3 mm dik) standaard vanaf 150 cm hoog.

Console

Console (staal, inox) horizontale doorsnede: 588 x 277 mm. voetplaat: 600 x 473 x 10 mm, die is voorzien van slobgaten met een doorsnee van 16 mm voor bevestiging op betonfundatie.

Automatisering

Voeding: 230V / 10 A monofasig met omvorming naar 24V via ingebouwde transformator (130 V A) Motor: gelijkstroommotor 24V x Nm met wormwiel & Planetaire overbrenging, 2 wrijvingswielen, sturingsprint plaat met aansluitmogelijkheden voor diverse elektratoebehoren. Vergrendeling: door 24V DC elektromagneet (170 kg trekkracht) standaard ingebouwde afstandbediening 433 Mhz, rolling code, zender en ontvanger, 2 kanaals functie.

Coating

Na het voorbehandelen wordt na het elektrostatisch spuiten met poeder op basis van polyester de poort in een oven op 200 graden verwarmd tot polymerisatie van het poeder optreedt. Het resultaat hiervan is een harde, glanzende laag van minimum van 60 micrometer dik.

Vulling

Ronde spijlen Ø25 mm

Fundering

Er zijn 2 mogelijkheden: monteurs storten ca. 1 week vóór de montage van de poort de fundatie of derden storten de fundatie op basis van een compleet en duidelijk fundatieplan dat door ons is vervaardigd.

Opties

Sleutelschakelaar, codeklavier, fotocel, intercom, afstandsbediening, prefab betonblokken, betonplaat. Wijzigingen voorbehouden.

Geleiding

Het schuifpaneel geleidt over de geleidingstrein die gemonteerd is aan het geleidingsportaal met geleidingswielen uit kunststof. De bovengeleiding is ook voorzien van kunststof wielen die door de aluminium geleider lopen.