Gaashekwerken met stroomdraadvoorziening

Een gaashekwerk met stroomdraadvoorziening beschermt u tegen schade, ongewenste gasten of tegen uitbreekpogingen. Deze hekwerken weerhouden dieren ervan er tegenaan te schuren of op een andere wijze schade te veroorzaken. Bovendien kunt u gebruik maken van een verlengde stroomdraadbeugel om het stroomkoord op een veilige afstand van het hekwerk te houden. Daarnaast voorkomt dit het wegvloeien van stroom bij een gaashekwerk met stroomdraadvoorziening. De eindisolator en de poortveer bieden u de mogelijkheid om voor een onderbreking van de stroom te zorgen, bijvoorbeeld bij een poort. U kunt toegang krijgen tot bijvoorbeeld de dierenweide, zonder dat u de stroom van het gaashekwerk met stroomdraadvoorziening hoeft te halen.

Loading...

Stroomdraadvoorziening

Schrikdraadapparatuur is bedoeld om als afschrikking te dienen. De schok die afgegeven wordt bij aanraking door mens of dier behoort ongevaarlijk te zijn. Er zijn een aantal waarden die relevant zijn voor de werking en capaciteit van de schrikdraadapparatuur, waar de uitgangswaarden aan moeten voldoen:

  • De apparatuur mag maximaal 60 pulsen per minuut afgeven.
  • De impulsenergie in de weerstandrange bij 500 Ohm mag niet meer bedragen dan 5 Joule

Stroomdraadbeugel

Stroomdraadbeugels al dan niet verlengd, type Reco open band met verlengstuk, worden standaard om de andere staander gemonteerd (h.o.h. ca. 6 mtr). Desgewenst ook om elke staander (h.o.h. ca. 3 mtr). De stroomdraad komt, met een kort verlengstuk ca. 5 cm. en met een verlengd verlengstuk ca. 18 cm. van de paal, van het hekwerk.

Stroomdraad

De stroomdraadbeugels worden voorzien van een stroomkoord/lint met geleiders 9 RVS 0,20mm of lint 12,5 mm breed. Het stroomkoord/lint kan geheel volgens wens van de klant op hoogte gemonteerd worden. De koorden of linten zijn eventueel ook in andere maten leverbaar.

Poortveer met handgreep

Een verzinkte poortveer die aan de ene zijde is verbonden met een eindisolator aan een poortpaal. Aan de andere zijde is hij doormiddel van een kunststof handgreep verbonden met een eindisolator aan de andere poortpaal.

Stroom

De netstroom apparaten zijn in verschillende voltages beschikbaar. Zelfs afrasteringlengtes tot wel 300 kilometer (de maximale afrasteringlengte volgens de CEE normen) kunnen worden voorzien stroom op de schrikdraad. De laadenergie verschild van 0,2 joule tot 5 joule. Zodat het schrik effect naar ieders wens kan worden geïnstalleerd.

Gaashekwerk met of zonder bovenbuis

Stroomdraadvoorziening is een toevoeging op het gaashekwerk. Het is te combineren met gaashekwerk met of zonder bovenbuis, met of zonder puntdraadhouder.