Beveiligingshekwerk

Zoekt u een degelijk beveiligingshekwerk? Het beveiligingshekwerk betreft een laag hekwerk waarmee u bijvoorbeeld kunt zorgen voor extra bescherming tijdens het in- en uitrijden van bepaalde terreinen. U kunt gebruik maken van een beveiligingshekwerk met een bovenligger met een doorsnede van 42 of 60mm, afhankelijk van u wensen.

Toepassingen voor het beveiligingshekwerk

Het beveiligingshekwerk is toepasbaar op verschillende locaties. Gebruik het lage hekwerk om een openbaar terrein af te rasteren, of bijvoorbeeld rondom een van uw bedrijfspanden. Dit hekwerk is ook prima particulier te gebruiken. Welke toepassing u ook voor ogen heeft, u kunt bij Hekwerk en Omheining in ieder geval rekenen op materialen van uitstekende kwaliteit.

 

Technische specificatie

Matentabel beveiligingshekwerk

Type BHV is leverbaar in standaard hoogten 60 cm
Totale hoogte 600
Hart op hart afstand staanders 1500

alle maten in mm

Maatvoering

Vermelde maten zijn standaardmaten. Op aanvraag is een afwijkende maatvoering mogelijk.

Staanders

BHV: Van stalen ronde buis met een doorsnede van 90 mm, en een wanddikte van 3,25 mm. Voorzien van een boorgat voor doorvoer van de bovenligger. De staander wordt aan de bovenzijde voorzien van een afdekkap.

Bovenligger

BHV: Voorzien van een stalen ronde buis met een doorsnede van 60,3 mm en een wanddikte van 2 mm.

Grondverankering

De staanders worden ca. 90 cm in de onroerende grond geplaatst en bij het BHV voorzien van een aangestorte betonfundatie.

Behandeling

Staanders en bovenbuis zijn verzinkt. Het staal is hierdoor beschermd tegen alle weersinvloeden en dus onderhoudsvrij.

Coating

De staanders, de bovenbuis en de t-kop kunnen worden voorzien van een poedercoating met een laagdikte van minimaal 80 micrometer. In dat geval worden zij eerst thermisch verzinkt volgens NEN EN-ISO-1461 en wordt daarna de coatinglaag aangebracht. Deze behandeling heeft twee voordelen: het staal wordt nog langer beschermd en het uiterlijk wordt representatiever.

Kleur

Groen (RAL 6009) zwart (RAL 9005). Andere kleuren kunnen op aanvraag.