Tennisbaanafrastering

Bent u op zoek naar een geschikte tennisbaanafrastering? Dan bent u bij Hekwerk en Omheining aan het juiste adres. U heeft de keuze uit een enkele, een dubbele, een drie- of zelfs viervoudige baan, afhankelijk van uw specifieke wensen. U kunt daarnaast gebruik maken van een aantal opties, zoals een tennisbaanafrastering met een gelijke hoogte van 3 meter aan alle zijden. Maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een afrastering die af zal lopen naar een hoogte van slechts een meter, afhankelijk van uw wensen. Deze laatste optie is vaak het meest interessant wanneer rekening gehouden dient te worden met toeschouwers. Uiteraard heeft u ook met het oog op de ingangen binnen de tennisbaanafrastering de keuze uit verschillende opties, waarmee we u graag volledig op maat van dienst zijn met de beste kwaliteit.

Loading...

 

Technische specificatie

Matentabel tennisbaanafrastering

De tennisbaanafrastering is leverbaar in de standaardtypen

TA 1 TA 2 TA 3 TA 4
Enkele tennisbaanafrastering Dubbele tennisbaanafrastering Drievoudige tennisbaanafrastering Drievoudige tennisbaanafrastering
afm. 18,29 x 36,57 m afm. 34,26x 36,57 m afm. 50,23x 36,57 m afm. 66,20x 36,57 m

Maatvoering

Vermelde maten zijn standaardmaten. Op aanvraag is een afwijkende maatvoering mogelijk.

Staanders

Van stalen ronde buis met een doorsnede van 60,3 mm en een wanddikte van 1,75 mm. Voorzien van een aluminium kop. Staanders hart op hart 300 cm. De staanders worden ca. 80 cm in de ongeroerde grond geheid via het inslagsysteem.

Hoekstaanders

Van stalen ronde buis met een doorsnede van 76 mm en een wanddikte van 3,25 mm. Voorzien van een kunst stof afdekkap.

Bovenbuis

Van stalen ronde buis met een doorsnede van 42 mm en een wanddikte van 2 mm. Lengten van 6000 mm zijn door de koppen gevoerd en zijn onderling verbonden.

Rvs-spankabel

Op een hoogte van ca. 10 cm onder de leunbuis is een RVS spankabel Ø 5 mm aangebracht, die aan de staander wordt bevestig met een RVS U-tje, hierdoor is er minder kans op kleerscheuren bij de toeschouwers. De minimale breuklast van de spankabel bedraagd 40 x 40 kN.

Spandraad

Verzinkt, groen geplastificeerde staaldraad met een uitwendige draaddikte van Ø 3,8 mm. Bij een hoogte van 300 cm worden 5 spandraden toegepast.

Bevestiging

De spandraden worden met binddraad aan de staanders bevestigd. Het gaas aan de bovenbuis wordt vastge knoopt met knoopdraad (iedere derde maas). Het gaas aan de spandraad bevestigd met knoopdraad.

Hoogte

300 cm hoog of als ‘ledikant- model’ (= 36 meter- zijde verloopt tot een hoogte van 100 cm ). Aantal ledikant zijdes is variabel. De staanders en bovenbuis zijn verzinkt. Het staal is hierdoor
beschermd tegen alle weersinvloeden en dus onderhoudsvrij. Waaiers
Wegklapbaar als baanafscheiding bij meervoudige banen. De waaier is 300 cm breed en 200 cm hoog.

Poorten

De tennisbaanafrastering wordt standaard voorzien van één toegangspoort. Op aanvraag zijn meerdere poorten mogelijk. De poorten zijn voorzien van een ingelaste gaasmat, compleet met nastelbaar hang- en sluit werk. De enkele uitvoering heeft een standaardhoogte van 100 of 200 cm en een standaard breedte van 120 cm. De standaardafmetingen van de dubbele uitvoering: 250 cm breed en 100 of 200 cm hoog.