Speelveldafscheiding voor voetbal

Maak gebruik van een speelveldafscheiding voor voetbal, waarmee u kunt zorgen voor een fijne sportomgeving, waar een ieder zich veilig kan bewegen. Wij zorgen voor de gewenste functionaliteit in combinatie met de mogelijkheid rekening te houden met toeschouwers rondom het voetbalveld. De speelveldafscheiding voor voetbal is uitstekend geschikt voor voetbalvelden, aangezien het sporthekwerk stevig in elkaar zit en zorgt voor een afscheiding op 90cm hoogte, met een leunbuis. U kunt de toeschouwers goed buiten het veld houden, terwijl de bal in het spel blijft en u hiermee bijdraagt aan een optimaal spelplezier. Uiteraard kunt u met de speelveldafscheiding voor voetbal rekenen op een goede kwaliteit van de materialen.

 

Technische specificatie

Maatvoering

Vermelde maten zijn standaardmaten. Op aanvraag is een afwijkende maatvoering mogelijk.

Hoogte

Het type VA heeft een standaardhoogte van 90 cm.

Staanders

Van stalen ronde buis met een doorsnede van 60,3 mm en een wanddikte van 1,75 mm. Voorzien van een aluminium kop voor het doorvoeren en vastzetten van de leunbuis. Het type VA heeft staanders hart op hart 250 cm. Op verzoek is bij dit type ook een uitvoering hart op hart 200 cm mogelijk. De staanders worden ca. 80 cm in de ongeroerde grond geheid via het inslagsysteem.

Hoekstaanders

Van stalen ronde buis met een doorsnede van 60,3 mm en een wanddikte van 1,75 mm. Voorzien van een kunststof afdekkap.

Leunbuis

Van stalen ronde buis met een doorsnede van 42 mm en een wanddikte van 2 mm. Lengten van 600 cm zijn door de koppen gevoerd en onderling verbonden in de aluminium kop.

Behandeling

De staanders en leunbuizen zijn verzinkt. Het staal is hierdoor beschermd tegen alle weersinvloeden en dus onderhoudsvrij.

Poorten

Het type VAG kan voorzien worden van toegangspoorten, naar keuze in een enkele uitvoering van 125 cm breed of een dubbele uitvoering van 250 cm breed. De poorten zijn voorzien van een ingelaste gaasmat, compleet met nastelbaar hang- en sluitwerk. De poorten zijn standaard 100 cm hoog.

Opties

Alle types kunnen worden voorzien van een betonnen maaitegel.