Faac S800H

De Faac S800H is een hybride draaipoort aandrijving. Dit betekent dat de veiligheid van een systeem op 24 Volt gecombineerd wordt met de kracht die hydrauliek te bieden heeft. U kunt uw draaipoort op een eenvoudige manier motoriseren, door gebruik te maken van de kwalitatief hoogwaardige oplossingen van Hekwerk en Omheining. U maakt met de Faac S800H gebruik van een ondergronds systeem.

Onzichtbaar weg te werken

U kunt de Faac S800H onder de grond (dus onzichtbaar) wegwerken, waardoor het uiterlijk van de poort behouden blijft. Bovendien zorgt het systeem voor een maximale openingshoek van 180 graden, waardoor u een maximale doorgang kunt creëren en u op deze manier optimaal gebruik maakt van uw draaipoort.

Loading...

 

Technische specificatie

Technische eigenschappen

Bekijk hier de technische eigenschappen

FAAC S800H

Deze nieuwe “hybride” aandrijving combineert de kracht van hydraulica met de veiligheid van de 24v technologie. Dit concept laat toe op eenvoudige wijze draaihekken te motoriseren met een hoog kwalitatieve aandrijving in conformiteit met de Europese regelgeving. Het ondergrondse systeem FAAC S800H is een elegante oplossing om poorten bij woonhuizen en gemeenschappelijke woningen, met een lengte van max. 4 m per vleugel te openen en te sluiten. Aangezien het systeem volkomen onzichtbaar onder de poort is weggewerkt, wordt het uiterlijk van deze poort, die een maximale openingshoek van wel 180º kan bereiken, niet aangetast. De unieke combinatie van een 24V motor gekoppeld aan een hydraulische aandrijving garandeert een betrouwbare en veilige werking.

Algemene kenmerken

Het hele assortiment S800H poortaandrijvingen is ontworpen met een zelfdragende inbouwbak om poortvleugels met een gewicht van max. 800kg te automatiseren. De cilinder en pomp die geïntegreerd zijn in één hydraulisch circuit, waarborgen voortdurend smering en de koeling. De 2 geïntegreerde handvatten van de aandrijving vereenvoudigen de installatie.

Volledige veiligheid

De magnetische encoder met BUS- technologie garanderen dat het exclusieve hydraulische systeem een maximale beveiliging tegen inklemming biedt. In noodgevallen kan de poort (zowel van binnen als van buiten) handmatig worden bediend door een ontgrendelingsmechanisme met unieke sleutel.

Beperkt onderhoud

Het onderhoud is zeer beperkt en wordt vereenvoudigd doordat toegang tot de aandrijving mogelijk is zonder dat de poortvleugel hoeft te worden verwijderd. Dankzij de optimale mechanische efficiëntie van het systeem is het energieverbruik zeer laag.