Faac 884

De Faac 884 is een elektromechanische schuifpoort aandrijving met een zelfblokkerend systeem. Bovendien is deze toepassing geschikt voor schuifpoorten tot een maximaal gewicht van 3.500kg. U kiest hiermee voor een solide karakter dankzij de stalen kap die zorgt voor een robuust geheel. Daarnaast zorgt de lak met polyester voor een goede weerstand, zelfs tegen extreme weersomstandigheden.

Intelligent systeem in de Faac 884

De Faac 884 maakt gebruik van een intelligent systeem, dat op automatische basis zorgt voor een verfijnde besturing. Dit zorgt voor het eenvoudig bedienen van de poort, maar maakt ook de veiligheidsvoorzieningen van grote toegevoegde waarde voor het dagelijks gebruik.

Loading...

 

Technische specificatie

Technische eigenschappen

Bekijk hier de technische eigenschappen

Faac 884

De 884 is een robuuste zelfblokkerende elektromechanische aandrijving geschikt voor het automatiseren van schuifpoorten met een maximaal poortvleugelgewicht van 3500 kg. Bij stroomuitval blokkeert de aandrijving de poortvleugel en is dan te ontgrendelen door middel van een persoonlijke sleutel. Stalen karakter De stalen kap, met een robuust karakter behandeld met cataforese en gelakt met polyester biedt weerstand aan elke invloed uit de omgeving, zelfs in de meest extreme klimaten.

Inteligente technologie

Het automatische systeem wordt gecontroleerd door een verfijnde besturing, die in staat is alle nodige functies te vervullen en waarop aansluiting van bedienings-, veiligheids en signaleringsvoorzieningen mogelijk zijn.

Onomkeerbaar

In geval van nood zorgt het remsysteem voor directe stopzetting van de poort, hetgeen geheel ten gunste komt van de beveiliging tegen inklemming. Het systeem waarborgt verder dat de poort bij sluiting dicht blijft, zodat er geen elektrosloten of grendels hoeven te worden geïnstalleerd. Bij stroomuitval is door een speciale ontgrendelhendel met sleutel mogelijk de poort met de hand te openen en sluiten