Faac 844

De Faac 844 is een schuifpoort aandrijving met een solide behuizing en de benodigde in- en uitgangssignalen. Dit betekent dat u verschillende vormen van beveiliging toe kunt passen. De automatisering hiervan is geschikt voor een gewicht van schuifpoorten tot maximaal 1.800kg. Bovendien kunt u gebruik maken van een 400V uitvoering, waardoor het maximale gewicht zelfs verhoogd wordt tot 2.200kg.

Veilige Faac 844

U kiest met de Faac 844 voor een veilige toepassing, dankzij een speciale koppeling die de duwkracht regelt. Bij stroomuitval heeft u de mogelijkheid om de poort met de hand te openen of te sluiten, door gebruik te maken van een persoonlijke sleutel.

Loading...

 

Technische specificatie

Technische eigenschappen

Bekijk hier de technische eigenschappen

Besturingstechniek

De intelligente besturing is ondergebracht in de solide behuizing van de aandrijving en is standaard voorzien van alle benodigde ingang- en uitgangsignalen. Hierdoor is het mogelijk
diverse vormen van beveiliging toe te passen. Uiteraard voldoet de FAAC 844 volledig aan alle Europese richtlijnen die voor schuifpoorten van toepassing zijn.

Aandrijvingtechniek

De 844 is ontworpen voor het automatiseren van schuifpoorten met een maximaal gewicht tot 1800 kg. De uitermate betrouwbare schuifpoortaandrijving is zeer breed toepasbaar. De 844 is optioneel ook leverbaar in een 400V uitvoering. Deze aandrijving is geschikt voor het automatiseren van poorten met een maximaal gewicht van 2200 kg. Bij deze laatste uitvoering wordt de besturing
ondergebracht in de externe besturingskast.

Veilig

De speciale koppeling waarborgt een regeling van de duwkracht van 0 tot 110 daN. Door de onomkeerbaarheid van de aandrijving is installatie van een elektroslot niet nodig en bij stroomuitval is het door het ontgrendelingsmechanisme (met persoonlijke sleutel) mogelijk de poort met de hand te openen of te sluiten.

Duurzame constructie

De voortdurende smering van de volledig in een oliebad ondergebrachte aandrijving en de assemblage in één behuizing van persgegoten hoogwaardig aluminium waarborgen een zeer lange levensduur.

Elektronisch betrouwbaar

Elk stuursignaal is afkomstig uit een verontwikkelde besturing die maximale veiligheid en betrouwbaarheid garandeert.

Gemakkelijk

De intelligente besturing in deze schuifpoortaandrijving maakt de installatie sneller en gemakkelijker, tegen beperkte kosten.