Faac S450H

De Faac S450H is een nieuwe hybride draaipoort aandrijving. U kunt rekenen op de kracht van hydraulica, in combinatie met de veiligheid van 24 Volt technologie. Het betreft een veelzijdige aandrijving, die ervoor zorgt dat u een poortvleugelbreedte tot 3,5 meter per vleugel kunt bedienen, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft.

Veiligheid met de Faac S450H

Aan de andere kant kunt u met de Faac S450H rekenen op een maximale veiligheid. Het systeem biedt een uitgebreide bescherming tegen inklemmen en zorgt ervoor dat de BUS encoder een obstakel snel zal detecteren, zodat er geen problemen bij het openen of sluiten ontstaan. In noodgevallen kunt u gebruik maken van een unieke sleutel bij de Faac S450H, om de poort handmatig te bedienen.

Loading...

 

 

Technische specificatie

Technische eigenschappen

Bekijk hier de technische eigenschappen

FAAC S450H

Deze nieuwe “hybride” aandrijving combineert de kracht van hydraulica met de veiligheid van de 24v technologie. Dit concept laat toe op eenvoudige wijze draaihekken te motoriseren met een hoog kwalitatieve aandrijving in conformiteit met de Europese regelgeving. De uitgebreide serie van FAAC S450H draaipoortaandrijvingen biedt diverse keuzemogelijkheden. Welk type aandrijving wordt toegepast, is afhankelijk van de poortspecificaties. De FAAC S450H is een draaipoortaandrijving in opbouwuitvoering, die geschikt is voor het automatiseren van poortvleugels tot een maximale
breedte van 3,5 meter. Het complete aandrijfmechanisme zit in een compacte, hydraulische unit, waardoor alle onderdelen continu gesmeerd en gekoeld worden. Met als resultaat dat de FAAC S450H een zeer betrouwbare en geruisloze aandrijving is.

Veelzijdige aandrijving

De uitgebreide serie Faac S450H draaipoortaandrijvingen biedt verschillende keuze mogelijkheden: met en zonder hydraulische blokkering van de aandrijving in 2 modellen geschikt voor een poortvleugelbreedte tot 3,5 meter per vleugel.

Maximale veiligheid

Twee supergevoelige overdrukventielen karakteriseren het exclusieve hydraulische systeem voor de maximale beveiliging tegen inklemming. Tevens zijn de aandrijvingen voorzien van een anti-knelbeveiliging en omkeerfunctie bij detectie van een obstakel dankzij de ingebouwde BUS encoder. In noodgevallen is het met de unieke sleutel en een speciale ergonomische ontgrendeling mogelijk de poort met de hand te bedienen.

Betrouwbaar

Minder onderdelen en het gebruik van hydrauliekolie als aandrijvingsvloeistof vormen het geheim van een superstille beweging, de betrouwbaarheid wordt verzekerd onder alle weersomstandigheden en bij buitentemperaturen van -20°C tot +55°C.

Faac kwaliteit gegarandeerd voor lange tijd

Bij de onomstreden voordelen van het hydraulische systeem van FAAC komen nog de voordelen van de corrosiewerende bekleding met een gegarandeerd blijvende, grote bestendigheid tegen weersinvloeden