Faac 415

De Faac 415 is een elektromechanische aandrijving voor de draaiende vleugels van poorten. Het zorgt voor de overdraging van de beweging via een wormwielsysteem, om de poort te kunnen openen. U kunt gebruik maken van een 24-volt aansluiting voor de Faac 415, om aan alle eisen op het gebied van de installatie te voldoen.

Vergrendeling van de vleugel

Dankzij de vergrendeling van de vleugel bij inactiviteit van het systeem kunt u met de Faac 415 rekenen op een zeer veilige toepassing. Het vormt daarmee de ideale aanvulling op de poort die u wenst te gebruiken.

Loading...

 

Technische specificatie

Technische eigenschappen

Bekijk hier de technische eigenschappen

FAAC 415

Het automatische systeem FAAC 415 voor poorten met draaiende vleugels, is een onomkeerbare elektromechanische aandrijving die de beweging op de vleugel overdraagt via een wormwielsysteem. De aandrijving is leverbaar in 24 Volt uitvoering, zodat aan alle installatie-eisen kan worden voldaan. Dit type draaipoortautomatisering is in 2 versies leverbaar, voor poortvleugels tot 3 meter of 4 meter breedte.

Systemen

Het onomkeerbaar systeem garandeert mechanische vergrendeling van de vleugel wanneer de motor niet in werking is. Een praktisch en veilig ontgrendelsysteem met individuele sleutel maakt handmatige verplaatsing van de vleugel mogelijk als de stroom is uitgevallen. Optioneel kan dit type draaipoortautomatisering worden voorzien van een noodaccu. Hiermee wordt disfunctioneren van de automatische poort bij stroomuitval voorkomen.