Faac 770

De Faac 770 is een elektromechanische draaipoort aandrijving, die u de mogelijkheid biedt de draaipoort 110, 140 of 180 graden te openen. Deze aandrijving is betrouwbaar en biedt een goede bescherming tegen invloeden van vocht en stof, waardoor u er buiten zonder problemen gebruik van kunt maken. Bij uitval van de stroom kunt u de poortvleugel ontgrendelen met een hendel en een persoonlijke sleutel.

Elegante oplossing

De Faac 770 biedt een elegante oplossing om de poort van een huis of bedrijfspand te openen. Het systeem is volledig onzichtbaar weg te werken, waardoor het de uitstraling van de poort of het hekwerk niet in de weg zal zitten.

Loading...

 

Technische specificatie

Technische eigenschappen

Bekijk hier de technische eigenschappen

FAAC 770

De FAAC 770 is een ondergrondse elektromechanische draaipoortaandrijving in inbouw-uitvoering met openingshoeken van 110, 140 of 180 graden. De FAAC 770 is geschikt voor poortvleugels met een maximale breedte van 3,5 meter en een maximaal poortvleugelgewicht van 500 kg. Deze betrouwbare aandrijving, met beschermingsgraad IP67, heeft een speciale anticorrosie behandeling ondergaan en kan naar keuze in 3 verschillende inbouwbakken worden gemonteerd. Bij stroomuitval blokkeert de aandrijving de poortvleugel en is dan te ontgrendelen door middel van een hendel en een persoonlijke sleutel.

Algemene kenmerken

Het ondergrondse systeem FAAC 770 vormt een elegante oplossingvoor het openen en sluiten van poorten bij woonhuizen met een maximale lengte van de afzonderlijke poortvleugels tot 3,5 meter. Aangezien dit systeem volkomen onzichtbaar is, wordt het uiterlijk van de poort niet aangetast.

Totale efficiƫntie

Het model FAAC 770 is ontworpen met een zelfdragende inbouwbak voor automatisering van poortvleugels met een gewicht van maximaal 500 kg. Dankzij de inbouwbak is dit systeem heel eenvoudig te installeren. De corrosiewerende beschermlaag met hoge bestendigheid tegen weersinvloeden, de absolute waterdichtheid en de beschermingsgraad van het aandrijving (IP67) zijn aspecten die zich nog voegen bij de onomstreden voordelen van de duurzaamheid en veiligheid die gegarandeerd worden door de elektromechanische technologie van FAAC.

Veiligheid

Dit concept laat toe op eenvoudige wijze draaihekken te motoriseren met een hoog kwalitatieve aandrijving in conformiteit met de Europese regelgeving. Elektronische koppeling met blijvende constante besturing. (actief bij zowel opening als sluiting)