Cardin SL 1524

De schuifpoort aandrijving Cardin SL 1524 is voorzien van een ingebouwde encoder, die het mogelijk maakt een slimme positiecontrole uit te voeren. Dit gebeurt via een zelfregelend programma, waardoor u de poort eenvoudig kunt bedienen. Bovendien kunt u het LCD-display gebruiken om eventuele storingen te achterhalen.

Beveiliging van de Cardin SL 1524

De Cardin SL 1524 is voorzien van een goede beveiliging, bijvoorbeeld dankzij de automatische inklembeveiliging die wordt aangesproken zodra de open- en sluitfunctie een storing laat zien. Daarnaast voldoet de Cardin SL 1524 aan de Europese Richtlijnen (CE) en aan de regels van de Arbowet.

Loading...

 

 

Technische specificatie

Technische eigenschappen

Bekijk hier de technische eigenschappen

Besturing

Een ingebouwde encoder maakt een slimme positiecontrole van de poort mogelijk. De positiecontrole werkt via een zelfregelend programma. Deze optimale programmering beperkt de afregeltijd tot een minimum. Via het LCD display is de besturing goed in te regelen en zijn storingen makkelijk te achterhalen.

Beveiliging

De aandrijving is uitermate veilig. Bij verstoring van de open sluitfunctie wordt de herprogrammering van de inklembeveiliging automatisch aangesproken. Wettelijk gezien is een elektrisch aangedreven toegangspoort een machine, die valt onder de Europese Richtlijnen (CE). Wanneer de poort en aandrijving bedrijfsmatig wordt gebruikt valt deze ook onder de Arbowet. Hierdoor is een beveiliging voor pulsgestuurde of buiten het zicht bedienbare poorten verplicht is, zowel voor personen als voor voertuigen.

Service

Storingen en schades zijn niet altijd te voorkomen. Periodiek onderhoud voorkomt problemen en onveilige situaties en verlengt de levensduur van een installatie. Met een onderhoudscontract wordt er ruimschoots voldaan aan de wettelijke eis om elektrische installaties jaarlijks te laten onderhouden door vakkundig personeel. Behalve standaard onderhoudscontracten levert hekwerk en omheiningen ook onderhoudscontracten op maat. Om de poort in goede conditie te houden wordt deze regelmatig gecontroleerd, onderhouden en gerepareerd door gespecialiseerde elektro en mechanische monteurs